Hoppa till innehåll

Allt du behöver för ditt tak!

Taket är en av de viktigaste delarna av huset och ett tak som underhålls på rätt sätt kan hålla länge.  De flesta takfirmorna sysslar oftast med antingen takrenoveringar eller takvård vilket gör att du kanske inte alltid får en helt objektiv syn på ditt taks faktiska behov – därför har vi valt att erbjuda båda delarna!
 
Allt börjar med en kostnadsfri inspektion där vi gör en in och utvändig kontroll av takets skick, efter det så vet våra takexperter vilken omfattning som passar ert tak bäst, tillsammans med fastighetsägaren kommer vi överens om vilket typ av jobb som ska utföras. Vi erbjuder: takrenoveringar, takvård, solceller samt taksäkerhet.
 

Vi har noga valt ut samarbetspartners för säkerhet, material, avfallshantering och leveranser för att vi ska kunna erbjuda er ett konkurrenskraftigt pris samtidigt som vi inte tummar på varken säkerhet eller miljön gällande avfallshantering. 

 
Om du letar efter en firma som ska renovera ditt tak kan du sluta leta nu, vi hjälper dig med ett smidigt takbyte och är med dig hela vägen.